14 març 2016

A l’escola… tot s’aprofita!!! Escola Sant Francesc d’Assís.

A la nostra escola estem aprenent a valorar les coses. Ens estem adonant que per fer coses boniques i útils no cal gastar-se massa diners. Amb materials que tenim a casa o a l’escola i que fem servir cada dia, es poden construir un munt de coses i no cal que els llencem! Només cal pensar una mica, tenir una idea i …

Per exemple fer un poble amb moltes cases pel mural de Nadal de l’escola. Molt senzill, amb capses de sabates, tetrabrics, envasos de cartó i molta creativitat i il·lusió ens han quedat aquestes casetes tan originals. Aquí estem nens i nenes de 4t i de 3r.

 

 

I a les classes de segon hem tingut una altra idea. Hem agafat rotlles de paper de vàter, els hem pintat , hem posat el nostre nom i hem fet uns bonics prestatges on ens deixem missatges secrets. Aquests missatges secrets que ens escrivim sempre ens diuen coses bones i divertides. Ens fa molta il·lusió quan ens arriba un missatge secret!!!

 

A objectes que semblava que ja no podien servir per a res, els hem donat una nova utilitat: tot s’aprofita!!!