15 juny 2016

Últim dia de treball a l’hort. Escola Sant Francesc d’Assís

Al llarg del curs, els alumnes de les classes de 2n s’han ocupat de l’hort de l’escola. El van netejar i preparar a començaments del curs i després, setmana a setmana, han anat plantant segons l’estació de l’any allò que era millor.

Han anat regant-lo i vigilant per si hi havia alguna eruga o “bitxets” i han fet el seguiment del creixement de les verdures. Tots han fet molt bé i amb molta cura la seva feina i per això l’hort ha donat una bona collita! També han fet el projecte de l’hort que han exposat davant dels seus companys i companyes. Realment han après moltes coses!

Avui, les dues classes de 2n han fet la seva darrera visita a l’hort i han aprofitat per acabar de treure males herbes i veure les maduixes i els tomàquets.

El curs que ve trobaran a faltar aquesta feina a l’aire lliure, però estan contents perquè ha estat una bona experiència!

Gràcies per cuidar tan bé l’hort de l’escola!